- For et show!

Jahn Teigen var sikker i sin sak da sendelysene ble slått av etter hitAwards: - Spellemannprisen er bare blåbær mot dette. For en stemning! For et show! sa en svett og fornøyd Teigen.

- Jeg har vært med på ganske mange Spellemannpriser og til og med fått priser, men stemningen der kan ikke måle seg med dette. 7500 jublende publikummere som hyler for alle artistene - det var utrolig.

- Her snakker vi om Kollen-brøl, stemmer Gunilla i.

Jahn er blitt en erfaren programleder, mens Gunilla aldri har vært med på en så stor direktesending noen gang.

Og hun var fornøyd med sin egen innsats.

- Det er selvfølgelig småting som skjærer seg, men jeg kan ikke komme på noen alvorlige tabber. Tror jeg, da. Jeg hørte ikke så mye av min egen stemme i all jubelen fra salen. Jeg satset på at det jeg hadde øvd inn på forhånd satt, sier Gunilla og sparker av seg stiletthælene.

- Suveren reklame

- Det morsomste av alt var at publikum jublet like mye for alle artistene. Jan Bang og D'Sound fikk like mye applaus som Madonna og Janet Jackson. Det er så gøy for de norske artistene. Espen Lind snakker jeg ikke om. Han er i en klasse for seg, fastslår Gunilla.

Jahn Teigen mener dette programmet bør sendes rundt til internasjonale plateselskaper.
- Så kan de se at vi får det til her i lille Norge også. Dette må jo være suveren reklame, mener Teigen.

Klare for fest

Kjolen Gunilla bar under første halvdel av kvelden var det mamma som hadde sydd.

- Jeg kunne ikke ha den hjemme hos meg, for da ville katta mi ha ødelagt den, avslører hun.

Men kjolen holdt, den.

- Er dere på plass neste år også?
- Gjerne det, for dette var moro. Hvis det blir noen hits, da. Vi skal benytte kvelden til å reforhandle kontraktene våre, spøker de to programlederne.

Så dro de for å feste og feire sin egen og alle de andres innsats.

FESTET: Programlederne Gunilla Holm og Jahn Teigen var storfornøyde med showet etter sending. - Du var kjempeflink, Gunilla, syntes Jahn Teigen. De to stiller gjerne opp som programledere 11.september neste år også.