- For et show!

Jahn Teigen var sikker i sin sak da sendelysene ble slått av etter hitAwards: - Spellemannprisen er bare blåbær mot dette. For en stemning! For et show! sa en svett og fornøyd Teigen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har vært med på ganske mange Spellemannpriser og til og med fått priser, men stemningen der kan ikke måle seg med dette. 7500 jublende publikummere som hyler for alle artistene - det var utrolig.

- Her snakker vi om Kollen-brøl, stemmer Gunilla i.

Jahn er blitt en erfaren programleder, mens Gunilla aldri har vært med på en så stor direktesending noen gang.

Og hun var fornøyd med sin egen innsats.

- Det er selvfølgelig småting som skjærer seg, men jeg kan ikke komme på noen alvorlige tabber. Tror jeg, da. Jeg hørte ikke så mye av min egen stemme i all jubelen fra salen. Jeg satset på at det jeg hadde øvd inn på forhånd satt, sier Gunilla og sparker av seg stiletthælene.

- Suveren reklame

- Det morsomste av alt var at publikum jublet like mye for alle artistene. Jan Bang og D'Sound fikk like mye applaus som Madonna og Janet Jackson. Det er så gøy for de norske artistene. Espen Lind snakker jeg ikke om. Han er i en klasse for seg, fastslår Gunilla.

Jahn Teigen mener dette programmet bør sendes rundt til internasjonale plateselskaper. - Så kan de se at vi får det til her i lille Norge også. Dette må jo være suveren reklame, mener Teigen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer