Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

For fansen

Mens vi venter på «Hannah Montana: The Movie».

FILM: Spørsmålet som melder seg noen få minutter inn i denne filmen, er om det virkelig – om den nå aldri så mye er spilt inn i 3D – er sug i markedet etter en konsertdokumentar med countryartisten Billy Ray Cyrus. Spørsmålet viser seg å være hypotetisk. Utover at han i åpningsscenen klimprer på gitaren og doserer om kjendislivets fallgruver, er mannen bak 1992-hiten «Achy Breaky Heart» bare med her i kraft av å være faren til Miley Cyrus, 15-åringen som spiller den alminnelige tenåringsjenta Miley Stewart og hennes hemmelige popstjerne-alter ego Hannah Montana i tv-serien med samme navn, som er i ferd med å bli et universelt barneskolefenomen (noe de kostelige mellom-låtene-intervjuene med fans vitner om).

I dette drøyt timelange konsertopptaket fra hennes fullstendig utsolgte USA-turné blir dobbeltidentiteten kompromittert for hele verden når gjestemusikerne The Jonas Brothers – som ser ut som en blanding av Josh Groban og The Strokes, og høres litt sånn ut også – forteller publikum at de er her for å underholde mens Miley Cyrus «skifter til Hannah». Denne avsløringen vil nok være et lite problem for Hannah Montanas kjernetilhengere (som har visst om det lenge). Akkurat som det vil være et lite problem for 3D-purister at 3D-teknologien i denne filmen egentlig bare blir utnyttet når et gitarplekter kastes mot publikum. Sånn skal det være, vil noen 3D-purister hevde: ikke melk teknologien, men anvend den organisk.

Mens publikum som faller utenfor disse to demografiene kanskje ikke helt vil vite hva de skal mene om «Hannah Montana & Miley Stewart».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media