RØRENDE: Under en konsert i Houston, Texas framførte Janet Jackson 90-tallshiten «What About» for første gang på nesten 20 år. Låta handler om overgrep. - Dette er meg, sa Jackson etter at hun brøt ut i tårer. Video: Janet's Legacy Matters/Youtube Vis mer Vis mer

For første gang på nesten 20 år sang hun om overgrepet. Så brøt hun sammen i tårer

Det ble for mye for Janet Jackson.

Tårene kom da hun framførte 90-tallshiten «What About» under en konsert i Houston i helga, melder Contact Music.

Ble følelsesmessig grepet

Janet Jackson (51) sang megahiten fra albumet «The Velvet Rope», som kom ut i 1997 - og både låta og fremaføringen blir av nettstedet betegnet som spektakulær - ikke minst på grunn av det følelsesmessige aspektet.

Se video av hendelsen øverst i saken.

Albumet «The Velvet Rope» og låta «What About» er 20 år gammel.

Janet Jackson har ikke framført den på 18 år.

Hun slet med å holde seg, og hadde problemer med å komme gjennom sangen, som beskriver en periode i livet hennes som var svært vanskelig.

«A toxic lover»

«What About» handler om de vanskeligheter og det hun omtaler som et «overgrep» hun ble utsatt for av sin elsker den gang, et forhold som hun omtaler som giftig. («It details the abuse she suffered at the hands of a toxic lover»).

I «What About» kan vi høre tekststrofer som «What about the times you yelled at me? What about the times I cried? You wouldn't even hold me», og da var da tårene kom, ifølge Contact Music.

SØNNEN: Janet Jackson og sønnen Eissa.
SØNNEN: Janet Jackson og sønnen Eissa. Vis mer

Janet Jackson er nå tilbake i konsertmanesjen etter at hun ble gravid i 2016.

6. april i fjor erklærte artisten for sine over tre millioner Twitter-følgere at hun kom til å utsette sin pågående verdensturné.

For ni måneder siden fødte hun sitt første barn, datteren Eissa. Janet Jackson var da 50 år.

Skiltes fra barnefaren

Bare få måneder etter fødselen, ble det i våres kjent at superstjerna skulle skilles fra sin mann, Wissam Al Mana (42).

50-åringen sa ingenting om årsaken til bruddet med ektemannen, som hun først traff i 2009. Paret giftet seg tre år seinere i all hemmelighet, men bekreftet selve bryllupet først året etterpå.

SKILLES: Janet Jackson giftet seg med den styrtrike forretningsmannen Wissam Al Mana i 2012. Nå går de hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Janet Jackson giftet seg med den styrtrike forretningsmannen Wissam Al Mana i 2012. Nå går de hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Janet Jackson er lillesøsteren til den avdøde popstjernen Michael Jackson.

I likhet med sin bror ble hun stjerne i ung alder. Som tiåring fikk hun sitt gjennombrudd i TV-serien «The Jacksons» sammen med flere av sine søsken.

Janet har tidligere vært gift to ganger, først med James DeBarge 1984 til 1985 og senere med René Elizondo, Jr. fra 1991 til 2000.