KOMMENTARER

For full musikk

TV-kanalene liker konkurranse-konsepter. I høst blir det kampen om rating.

A SELFIE MOMENT : NRK lanserte i går sitt høstprogram og det i full bredde med fire rader program ledere og deltakere. Foto: Endre Vellene
A SELFIE MOMENT : NRK lanserte i går sitt høstprogram og det i full bredde med fire rader program ledere og deltakere. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag presenterte TV2 sin TV-høst, og i går var det NRK sin litt bråkjekke tur: - I høst blir det mye dårlig TV, men her skal vi snakke om NRK, åpnet programleder Ingrid Gjessing Lindhave lanseringen med. Og NRK presenterte en rikholdig pakke: For voksne og barn, for salme-elskere og syentusiaster, noe bredt og noe smalt, noe nytt og mye kjent. Alle får,. Det skulle jo også bare mangle når vi betaler fem milliarder i lisens for tilbudet.

I høst skal det synges. Det blir kappsang mellom NRK og TV2. På fredager kommer NRK med det nye formatet The Hit: Vi møter 42 håpefulle låtskrivere som får presentere sine sanger for etablerte artister, som så synger sin favoritt.. Den satsingen får konkurranse fra Idol på TV2. På lørdag er det nok en gang Stjernekamp på NRK, der etablerte artister prøver seg i nye sjangere. Da synger de riktignok ikke på TV2, de danser. I løpet av en uke kan vi altså se ukjente folk synge kjente låter i Idol, kjente folk synge kjente låter i Stjernekamp, ukjente folk synge kjente låter i Idol og Idol junior. Syng og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvilken rating du får.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.