For fulle mugger

Monika Knutsen var bare én av 1.100 Bodø-kvinner som lørdag stiftet bekjentskap med strippedanserne i Chippendales. Forestillingene gikk bokstavelig talt for fulle mugger.

To fulle (kvinne)hus skrek og siklet seg, ifølge Nordlands Framtid, gjennom showet.

Deriblant Monika Knutsen, som hadde sikret seg sete midt på første rad.

- Jeg satt utsatt til, konstaterte 25-åringen til Nordlands Framtid, etter å ha blitt dratt opp på scenen av Chippendales-gutta.

Bodøjenta fikk en overhaling hun seint kommer til å glemme, foran 550 hylende medsøstre i variert tilstand av beruselse:

De klåfingrede Chippendales-guttene nøyde seg ikke med å beføle sine egne edle deler.

- Det gikk fort for seg. Men jeg rakk å bli nervøs, sa Monika etterpå.

Etter at lørdagens to show var unnagjort, bestemte de amerikanske strippegutta seg for å ta en tur på byen. På utestedet «Metz» ble det - om mulig - enda høyere temperatur enn i Kulturhuset, der plaggene forsvant hos både strippegutter og tittejenter som ble hentet opp på scenen.

Ifølge Nordlands Framtid endte to av strippegutta i slosskamp med flere Bodø-menn på gulvet på «Metz».

Uenigheter om ei helt annen Bodø-jente enn Monika skal ha vært årsak til nevekampen, uten at avisen forteller hvem som ville hva med hvem.

De to forestillingene i Bodø gikk for stappfullt kulturhus. Mens et 30-talls demonstranter sa klart fra hva de mente om stripping i byens storstue, kom strippegutta selv ut for å ta bilder av opptrinnet.

- Folk aksjonerte på begynnelsen av 90-tallet, men nå er det lenge siden sist, forklarer Chippendales norske turnhleder Christian Schøyen til Nordlands Framtid.

FULL PUPP I BODØ: Chippendales-gutta nølte ikke med å «kjenne på varene» til Monika Knutsen, som ble dratt opp fra første rad og underkastet en skikkelig overhaling.