Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

For hele familien

Her er spillene både foreldre og barn vil sette pris på.Se oversikten over de andre spillene her!

«Sly 2: Band of Thieves»

For: PlayStation 2

Alder: 3+

Prod: Sucker Punch/SCEE

Her er en av høstens største overraskelser. I dette plattformspillet spiller du den tyvaktige vaskebjørnen Sly, som sammen med sine gode venner må hindre at en ond fugleskikkelse blir gjenopplivet. Treffende humor, tegneserieaktig grafikk og norsk tale og tekst gjør dette til en klar favoritt for både voksne og barn.

«Sims 2»

For: PC

Alder: 7+

Prod: Maxis/Electronic Arts

Oppfølgeren til verdens mest solgte PC-spill skuffer ikke.Her har du det som best kan kalles en livssimulator - du styrer en figur gjennom et forhåpentligvis innholdsrikt liv. Om du ikke sørger for at han eller henne får seg nok mat, sosial omgang eller underholdning, går det ille. Hvordan det hele ender opp til deg. Og det er nettopp der moroa ligger.

«Crash Twinsanity»

For: PlayStation 2, Xbox

Alder: 3+

Prod: Traveller\'s Tales/Vivendi Universal

Crash Bandicoot samarbeider med sin erkefiende for å beskytte jorda mot fiender fra en annen dimensjon. Klassisk plattformspill med en humoristisk vri, der du blant all innsamlingen av epler og nedkjemping av fiender må løse oppgaver du ikke hadde ventet skulle komme. Koselig og minneverdig spillopplevelse.

«Pikmin 2»

For: GameCube

Alder : 3+

Prod: Nintendo

Du er havnet på en fremmed planet og må styre merkelige skapninger kalt pikmin . Disse må du bruke til å finne en rekke bortgjemte gjenstander. «Pikmin 2» er like rart som det er genialt, og at spillet varer mye lenger og byr på ekstra spillbarhet i forhold til det første «Pikmin» - samt at innfører en samarbeidsmodus - gjør ikke akkurat tingene verre.

«Animal Crossing»

For: Gamecube

Alder: 3+

Prod: Nintendo

Du styrer her et snakkende dyr blant mange andre av samme art, og skal gjøre dagligdagse ting som å møblere hjemmet ditt, snakke med andre eller plante litt i hagen. Spillet foregår i sanntid - altså feires jul på julaften, og du får presanger på bursdagen din. Passer kanskje ikke for alle, men de som er åpne for slikt vil trolig elske det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media