For konge og medieland

Carl-Erik Grimstad (46) ønsker kongen, dronningen, kabinettssekretæren, Rimi-Hagen og hele butikken alt godt.Likevel blir han i løpet av en uke landets mest upopulære mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mens førjulsstemningen gjør atmosfæren på Theatercaféen enda mer gemyttlig enn den pleier å være, sitter Carl-Erik Grimstad og dirrer med Se og Hør i hendene. Lettøl står på bordet, men det er tydelig at det snart er behov for noe sterkere. I Se og Hør står det at Sonja er redd for at Harald blir syk, og det skal være Grimstads skyld. Han er persona non grata ved Slottet, står det. Grimstad har tirret ikke bare kongen og alle hans gjetere, men gutta på skauen, fruene på Frogner, Lars Roar Langslet og Knut Haavik, bikkja i bakken...

- Og nasjonalikoner som Erik Bye og Thor Heyerdahl og gudhjelpe meg folk som jeg trodde var døde! Har Wenche Foss sagt noe?

CARL-ERIK GRIMSTAD

har sagt at kongen bør pensjonere seg ved pensjonsalder, at kongen bør betale skatt og at kongehuset må fornye seg. Nå får han svi for det.

- Tenk om, sier den fortapte kongetjener, - tenk om Harald faller på isen og brekker beinet nå. Da kan jeg like gjerne bestille billett til Sibir.

Grimstad flytter armene nervøst rundt på bordet før de korser seg over brystet. Rødvin er bestilt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer