Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

For lat til å ha sex

Paris vil heller se på TV.

- Jeg bryr meg egentlig ikke om sex, har Paris uttalt i et intervju med det amerikanske musikkmagasinet Rolling Stone.

De har tatt en prat med sosietetsprinsessen i forbindelse med sin årlige kåring av personer som på en eller annet måte har gjort seg bemerket de siste 365 dagene.

Drikker ikke alkohol

Under overskriften «Er dette jenta du elsker å hate eller hater å elske?» svarer hotellarvingen på en rekke spørsmål om sitt privatliv.

Paris forteller blant annet at hun ikke liker å drikke, men unner seg nå og da litt marihuana «for å våkne opp».

- Jeg har det gøy uansett, så jeg trenger ikke å ruse meg, sier hun til Rolling Stone.

Lat

Til tross for at den viltre rikmannsjenta er minst like kjent for den svært private, hjemmeproduserte filmen på avveiene, som sin deltakelse i reality-serien «The Simple Life», innrømmer Paris at hun ikke er en seksuell person. Hun foretrekker å kysse, fremfor timelange seanser på soverommet.

BARE GODE VENNER: Paris i selskap med sin gode venn Richie Akiva på NBA-kampen mellom New York Knicks og Atlanta Hawks i Madison Square Garden i New York. Foto: REUTERS/SCANPIX
BARE GODE VENNER: Paris i selskap med sin gode venn Richie Akiva på NBA-kampen mellom New York Knicks og Atlanta Hawks i Madison Square Garden i New York. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Hvis jeg er i et forhold, gjør vi egentlig ingenting. Jeg er for lat, så vi ser for det meste bare på TV, forteller den blonde skjønnheten som er singel for første gang i sitt liv.

FARGERIK: Paris Hilton er ofte å se på prisutdelinger og andre kjendisbegivenheter. Her er hun avbildet på VH1 Big in 04 awards i Los Angeles den første desember i år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media