For lite tullprat

Det sitter ikke helt når «Radioresepsjonen» hopper over i tv-ruta og krymper formatet.

TRES HOMBRES: Trioen i «Radioresepsjonen» tar i kveld skrittet over til TV-formatet.
TRES HOMBRES: Trioen i «Radioresepsjonen» tar i kveld skrittet over til TV-formatet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| TV: Humor i Norge er i stor grad regissert. Sketsjer følger manus, stand-up-komikere følger sitt faste skjema og de tilsynelatende spontane showene er i stor grad skrevet på forhånd. Det samme har muligens vært tilfelle med «Radioresepsjonen», men i så fall er de flinkere enn de fleste til å «fake» spontanitet. For meg framstår de tre gutta som noen av landets ypperste produsenter av improvisert, intelligent tullprat.  

Helt på høyden Etter snart fem år på ulike sendeflater, med stadig økende popularitet, meldte brødrene fra Holmlia og prestesønnen fra Randaberg overgang til fjernsynet tidligere i år. Like etter solgte de ut to heidundrende absurde festkvelder på Rockefeller og viste at de kan lage sceneshow.  

På tv-scenen er de helt på høyden med den beste nasjonen har å by på av snakkeshow. Steinar Sagen er «til stede» foran kamera og er dyktig til å sy sammen programmet. Tonen mellom ham og de to sidekickene i sofaen, Bjarte Tjøstheim og Tore Sagen, er som ventet god. Men, vil jeg påstå, «trialogen» slår ikke gnister, slik den imponerende ofte har gjort på radio. Jeg ville også blitt fryktelig imponert hvis de hadde fått det til. De fortjener derfor en prøvetid, slik at halvtimesformatet får satt seg.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer