- For lytteren er det samme faen om det faktisk er sant eller ikke

Beyoncés snakkisalbum «Lemonade» handler om en påstått utroskapsskandale. Om tekstene er sanne eller ei er underordnet, mener eksperter.

GRUNN TIL Å GLISE: Beyoncé er på alles lepper etter at hun slapp albumet «Lemonade» lørdag, og hylles av både fans og kritikere. Foto: NTB Scanpix
GRUNN TIL Å GLISE: Beyoncé er på alles lepper etter at hun slapp albumet «Lemonade» lørdag, og hylles av både fans og kritikere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til tross for at hun ikke vokste opp i noe kongelig slott, men i Houston, Texas, har Beyoncé Knowles (34) sakte men sikkert tilegnet seg den royalt klingende tittelen «Queen B».

Følgelig gikk hennes «Beyhive» (ordspill på bikube og kallenavnet på Beyoncés fans, journ. anm.) digitalt amok da «dronningbia» overraskende slapp albumet «Lemonade» på lørdag. 

De utleverende tekstene har for alvor satt fart i utroskapsryktene som har florert om Beyoncés ektemann og «baby daddy», rapper og platemogul Shawn «Jay Z» Carter.

Les Dagbladets anmeldelse: Et overraskende ærlig oppgjør med ektemannen Jay Z

Beyoncé startet imidlertid verdensturneen sin onsdag med en kjærlighetserklæring til ektemannen.

Gikk solo I likhet med artistkolleger som Justin Timberlake og Zayn Malik startet hun sin karriere som en del av ei gruppe.

Destiny's Child fikk sitt gjennombrudd på tampen av 1990-tallet, og gjorde Beyoncé, Kelly Rowland og Michelle Williams til superstjerner, med førstnevntes pappa Mathew som manager.

I tillegg til å gi verden hits som «Say My Name» og «Survivor» satset de tre kvinnene også på hver sin solokarriere på starten av 2000-tallet, men det er Beyoncé som har gjort det udiskutabelt best i ettertid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer