Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- For mange kjedelige folk i huset

BB-Therese svarte leserne på Dagbladet.no.

Therese ble den åttende deltakeren som forsvant ut av Big Brother-bunkersen på Fornebu. Hun er kanskje den av deltakerne som er slått ut med klarest margin, hele 50 prosent av de 143.913 stemmene gikk til henne.

Men det så ikke ut til å prege 22-åringen fra Halden nevneverdig. I ettertid sier hun at det var like greit at hun måtte forlate huset.

- Jeg hadde nok godt av å komme ut. Jeg kjenner at jeg er kjempesliten, og det tærer på psyken å være der inne, sier hun til Big Brothers hjemmesider.

Hun har gjort seg bemerket med en noe harry framtoning, og var ikke akkurat Henriettes største tilhenger. Men hun knyttet nære bånd til flere av de andre deltakerne, spesielt Morten, Eva Lill og Henrik.

- Jeg hadde ikke lyst på noen i huset, men jeg klinte med Eva Lill, sier hun.

Hvorfor kom hun så dårlig overens med Stina og Henriette? Hvorfor klina hun med Eva Lill og ikke med Morten? Hvorfor synes hun Henriette bruker Halvor? Og ikke minst - hvem vinner Big Brother 2003?

UTE: Therese ble slått ut av Big Brother. I dag møtte hun leserne på Dagbladet.no.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media