Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

For mye animert sex på NRK?

«Halvseint er det beste som har hendt norsk fjernsyn på ti år. Knallbra serie med massevis av humor, ironi og satire – akkurat slik det skal være. Det er godt mulig de får 500 sørlendinger på døra, de er jo allerede i Oslo for å demonstrere mot den nye ekteskapsloven, og ellers alt som ikke passer dere høye moral – men stå på NRK, det gjør dere best!

Frank Enersen

«Barn skal uansett være i seng på denne tiden av døgnet. Det har seg slik at mennesker har forskjellig oppfatning av hva humor er, og vi liker forskjellige ting. Hvis NRK bare skulle sendt det som passer en gruppe mennesker, så ville det ha vært sinnssykt urettferdig.

Mariann«Jeg vet ikke om det er Dagbladets gjengivelse som er mangelfull, eller om det er bare det nevnte som er klagd inn. Det er uansett tatt ut av en sammenheng og minner meg om en rettssak i Italia hvor et tv-program ble dømt for innholdet de presenterte, uten at det ble tatt hensyn til at det var et satirisk humorprogram. Fri oss fra italienske tilstander, tilstanden vi allerede er i er ille nok.

Steinerskolebarn«Ungene burde være i seng på den tid – kanskje man burde kontakte barnevernet og sjekke hvordan det står til i heimen – som vil framstå med glansbilde utad?

Zacko«Hvis barna dine på 5 og 7 har Norge Rundt som favorittprogram, burde barnevernet kobles inn! Hva slags verdier er du lærer dem?

Sterkis

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media