- For mye hat i verden

Erik J. Skar møtte Dagbladet.nos lesere i dag. Se hva han mener om buddisme, slanger, Ihne og Nina.

Marthe Halvorsen vant balansekonkurransen, og fikk velge tilbake en av deltakerne som var slått ut i en tidligere episode. Erik J. Skar fikk et hyggelig gjensyn med øya, men oppholdet ble kort. Han fikk seks stemmer i øyrådet. Walter Brandsegg fikk fem.

29-åringen har dermed norgesrekord i hjemsendelser fra Robinson.

I utgangspunktet var det ingen tvil om at Nina Grenness skulle bli sendt hjem. Walter, Nina og Line Gløersen ble tatt for juksing, og de andre var fast bestemt på å stemme hjem Nina. Men hun lurte alle, vant spørrekonkurransen og fikk immunitet. Det satte sinnene i kok blant de andre medlemmene. Det var helt tydelig at verken Truls, Ihne, Emil eller Line syntes Nina hadde spilt med åpne kort. Det er vel bare et tidsspørsmål før hun ryker ut?

- Jeg hadde egentlig regna med at jeg ble sendt hjem. Men da jeg fikk beskjed om å stemme på Walter, håpet jeg å få bli, sa Erik da han forlot øya.

Hva synes han om Ninas oppførsel? Hvordan er det å ha rekorden i Robinson-hjemsendelser? Ihne mente Linda hadde forelsket seg i Erik. Skjedde det noe mellom dem?

Det kan du få svar på i dag klokka 12.30. Send inn dine spørsmål nå!

Her kan du lese det forrige nettmøtet med Erik J. Skar

Her kan du se Dagbladet.nos videointervju med Erik