- For noe tull!

Steven van Zandt om reklamebråket.

«BARE TULL»: Steven van Zandt forstår ikke kritikken TV 2 har fått for å ha vist reklamefilmen han har hovedrollen i under mennenes finale i slopestyle i helga. Foto: Skjermdump av Telenors reklame
«BARE TULL»: Steven van Zandt forstår ikke kritikken TV 2 har fått for å ha vist reklamefilmen han har hovedrollen i under mennenes finale i slopestyle i helga. Foto: Skjermdump av Telenors reklame Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Really? Kom igjen - tuller du?

Etter at TV 2 avbrøt mennenes finale i slopestyle i helga med en reklamepause, har kritikken haglet mot kanalen. Det var Telenors påkostede reklamefilm på 2 minutter som ble vist under finalen - og Telenor har dermed også blitt mål for kritikken.

Det førte til at Telenor og TV 2 hadde krisemøte, der Telenor fikk gjennomslag for at filmen ikke skal vises aleine under OL.

Det er Norgesvennen Steven van Zandt, også kjent som «Little Steven», som har hovedrollen i Telenors nye reklame. Han syns kritikken mot Telenor, og mot TV 2, er tullete.

- Burde være sint på OL - Jeg skjønner at man vil se OL uten reklame. Men når det er en kommersiell kanal som har fått lov til å sende OL, så kan man ikke kritisere kanalen for at de sender reklame. For noe tull! sier van Zandt på telefon til Dagbladet.

Den populære musikeren og skuespilleren er nå i Melbourne i Australia, hvor han er på turné med «Bruce Springsteen and the E Street band».

Han var ikke klar over debatten som har rast i Norge.

- Man burde i så fall være sint på OL som ikke har gitt rettighetene til kanalen uten reklame. Man kan ikke være sint på den kanalen som sender det. Man vet jo at det kommer reklame der - sånn er livet, sier han og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer