Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- For noe tull!

Steven van Zandt om reklamebråket.

«BARE TULL»: Steven van Zandt forstår ikke kritikken TV 2 har fått for å ha vist reklamefilmen han har hovedrollen i under mennenes finale i slopestyle i helga. Foto: Skjermdump av Telenors reklame
«BARE TULL»: Steven van Zandt forstår ikke kritikken TV 2 har fått for å ha vist reklamefilmen han har hovedrollen i under mennenes finale i slopestyle i helga. Foto: Skjermdump av Telenors reklame Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Really? Kom igjen - tuller du?

Etter at TV 2 avbrøt mennenes finale i slopestyle i helga med en reklamepause, har kritikken haglet mot kanalen. Det var Telenors påkostede reklamefilm på 2 minutter som ble vist under finalen - og Telenor har dermed også blitt mål for kritikken.

Det førte til at Telenor og TV 2 hadde krisemøte, der Telenor fikk gjennomslag for at filmen ikke skal vises aleine under OL.

Det er Norgesvennen Steven van Zandt, også kjent som «Little Steven», som har hovedrollen i Telenors nye reklame. Han syns kritikken mot Telenor, og mot TV 2, er tullete.

- Burde være sint på OL - Jeg skjønner at man vil se OL uten reklame. Men når det er en kommersiell kanal som har fått lov til å sende OL, så kan man ikke kritisere kanalen for at de sender reklame. For noe tull! sier van Zandt på telefon til Dagbladet.

Den populære musikeren og skuespilleren er nå i Melbourne i Australia, hvor han er på turné med «Bruce Springsteen and the E Street band».

Han var ikke klar over debatten som har rast i Norge.

- Man burde i så fall være sint på OL som ikke har gitt rettighetene til kanalen uten reklame. Man kan ikke være sint på den kanalen som sender det. Man vet jo at det kommer reklame der - sånn er livet, sier han og legger til:

- Og man kan i alle fall ikke være sint på sponsoren. Dette er en underholdende og bra reklame - folk burde heller la aggresjonen gå ut over de som lager dårlige reklamer.

- Gode tilbakemeldinger Selv får han ikke fulgt så mye med på OL mens han er på turné, men innrømmer likevel at han heier både på Norge og USA.

- Det ser ut som om det går veldig bra for Norge, men jeg håper jo at USA kan vinne noen medaljer også. Men Norge er nok litt bedre på vinter-OL enn det USA er, sier han.

PÅ TURNÉ: Steven van Zandt er nå i Australia, hvor han spiller flere konserter med Bruce Springsteen and the E Street band. Van Zandt opplyser om at han kommer tilbake til Norge i mars. Foto: NTB Scanpix
PÅ TURNÉ: Steven van Zandt er nå i Australia, hvor han spiller flere konserter med Bruce Springsteen and the E Street band. Van Zandt opplyser om at han kommer tilbake til Norge i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er andre gang van Zandt spiller i en reklame - den første var for dataspillet «World of War Craft». 

- Jeg har bare fått gode tilbakemeldinger på den, og jeg håper at nordmenn også liker den. Det var veldig gøy å spille den inn, jeg syns det er en veldig kunstnerisk og flott reklame, sier han.

Når det kommer til hvor mye van Zandt fikk betalt av Telenor for å spille i filmen, vil han ikke ut med en konkret sum.

- La meg si det slik: Jeg skal ikke pensjonere meg med det første. Det ble en ok betaling for begynnelsen av et godt forhold mellom meg og Telenor, sier han og ler.

- Jeg vet helt ærlig talt ikke hvor høyt budsjettet for filmen var, fortsetter han.

 

I NORSK TV-SERIE: Steven Van Zandt har blitt svært populær i Norge etter å ha spilt hovedrollen i flere sesonger av «Lilyhammer». Foto: Dagbladet
I NORSK TV-SERIE: Steven Van Zandt har blitt svært populær i Norge etter å ha spilt hovedrollen i flere sesonger av «Lilyhammer». Foto: Dagbladet Vis mer
Hele Norges coronakart