KOMMENTARER

For «Sarko» som for Napoléon er angrep det beste forsvaret

Aldri før har en tidligere fransk president blitt satt i varetektsfengsel, men så har de heller aldri hatt en president som Nicolas Sarkozy.

HARDT PRESSET:  Nikolaz Sarkozy er den første franske presidenten som er satt i varetekt. Men så har da heller aldri landet hatt en president som ham. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX
HARDT PRESSET: Nikolaz Sarkozy er den første franske presidenten som er satt i varetekt. Men så har da heller aldri landet hatt en president som ham. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Den aldri hvilende hissigproppen Nicolas Sarkozy tok pusten fra velgerne mens han hersket over Frankrike fra 2007 til han tapte valget i 2012 mot sosialisten François Hollande. Han utkjempet valgkampene i 2007 og 2012 som en berserk.

Virkemidlene var ikke alltid, ifølge påtalemakta, like hederlige. Regningene for dette kom fra rettsvesenet etter hans avgang som president. Da mistet han statssjefens immunitet og var borger Nicolas Sarkozy. For loven er han lik alle andre.   

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer