For sexy for kjæresten

N'Syncs Justin Timberlake er bekymret for kjæresten Britney Spears. Han mener måten hun kler seg på gjør henne til en dårlig rollemodell.

Timberlake deler sin bekymring med Star Magazine. Han synes kjæresten kler og oppfører seg altfor sexy.

- Britney begår noen store og kritiske feil. Jeg elsker henne av hele mitt hjerte, hun har vært min aller beste venn i evigheter, så jeg snakker av bekymring, sier han til bladet.

Han mener pop-prinsessen bør roe ned imaget sitt.

- Hun må tenke på at tusener av unge jenter ser på henne og tror det er ok å kle seg som henne. Jeg er virkelig bekymret over henne.

Men Britney Spears er ikke enig med kjæresten, som hun traff allerede da de var barn og var med i tv-programmet «Mickey Mouse Club» på the Disney Channel sammen.

Stolt av kroppen

- Hva er problemet? er hennes svar.

- Bare fordi jeg kler meg sexy, betyr ikke det at jeg er en uskikkelig jente, sier Britney til Star Magazine og fortsetter:

- Jeg er kristen. Jeg går i kirken. Men mor lærte oss: Vær stolt av kroppen din.

Britney Spears er troende baptist, og har tidligere uttalt at hun ber hver kveld og før hun går på scenen. Troen deler hun med kjæresten. I intervjuet med Star røper boyband-stjernen at paret har flere felles overbevisninger.

Pop-prinsessa har aldri lagt skjul på at hun vil vente med sex til hun har giftet seg. Nå avslører Britneys kjæreste at de er som skapt for hverandre. N4Syncs Justin Timberlake og miss Spears har vært sammen lenge, og begge har holdt fingrene av fatet, forteller popstjernen til Star Magazine.

Lite forståelse

- Jeg er sannsynligvis den eneste gutten på min alder som jeg kjenner som er jomfru, sier han.

- Jeg har sjanser de fleste gutter ville drept for, og kaster alt vekk. Kun kjærlighet teller for meg.

Justin forteller videre at kompisene ikke er spesielt forståelsesfulle, men han mener hans manndom står på fast grunn, selv om han ikke nedlegger tusenvis av jenter verden over.

- Det er ikke det at jeg mangler muligheter. Når N4Sync er på turne får jeg sjansen hele tida. Men jeg jakter ikke på et slik forhold. Jeg tror på Gud og jeg vet at han ikke ønsker at vi skal hoppe til sengs med alle vi møter.

Denne felles overbevisningen er viktig for krølltoppen.

- Jeg vil gifte meg med ei jente som deler de samme verdiene som meg, sier han.

- Jeg har mange venner som har ødelagt livene sine. De er tenåringer og har allerede fått barn, bare fordi de ikke klarte å holde bukse oppe. Og det er bare dumt, ikke sant?

<B>SAMMEN:</B> Britney Spears og kjæresten Justin Timberlake kom sammen til Music Awards i natt norsk tid - i matchende antrekk.