Du leser nå Dagbladet Pluss

Før «Spectre»-premieren sa Daniel Craig (47) at han heller ville «kutte pulsåren» enn å spille Bond igjen. Nå utelukker han det ikke

- Men hjemme kan jeg ikke oppføre meg som Bond. Da blir jeg sendt på rommet mitt.

NUMMER FIRE: «Spectre» er den fjerde Bond-filmen for Daniel Craigs - den 24. i 007-rekka. Denne gangen får 007 bryne seg mot et mannevondt muskelberg spilt av fribryteren Dave Bautista og en tidsriktig superskurk spilt av dobbelt-Oscar-vinner Christoph Waltz. Men ikke uten vakre kvinner rundt seg, både som elskerinner og fiender.
NUMMER FIRE: «Spectre» er den fjerde Bond-filmen for Daniel Craigs - den 24. i 007-rekka. Denne gangen får 007 bryne seg mot et mannevondt muskelberg spilt av fribryteren Dave Bautista og en tidsriktig superskurk spilt av dobbelt-Oscar-vinner Christoph Waltz. Men ikke uten vakre kvinner rundt seg, både som elskerinner og fiender.Vis mer

LONDON (Dagbladet): «Spectre», som får norgespremiere fredag, slår an i James Bonds hjemland. Ifølge et sjeldent samstemt kritikerkorps stiller Sam Mendes? actionthriller i samme klasse som forløperen «Skyfall» (2012), den mest innbringende britiske kinofilmen noensinne.

Altså er det en smørblid Daniel Craig som feier inn i en luksushotellsuite ved Themsen, iført olabukser og mørkeblå fritidsjakke.

- Lettelsen er enorm, for vi har virkelig stått på, vedgår han overfor Dagbladet.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi har greid å få filmene til å henge sammen, så de føles som et hele. I «Skyfall» brakte Sam inn elementer og spøkelser fra Bonds fortid, noe vi fortsetter med i denne. Jeg synes det går et fint bånd - unnskyld ordspillet - gjennom historien, humrer Craig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.