For sportsentusiasten

Her er spillene de med konkurranseånd kan sette pris på.Se oversikten over de andre spillene her!

«Burnout 3»

For: PlayStation 2, Xbox

Alder: 3+

Prod: Criterion Studios/Electronic Arts

Dette er et av årets råeste spill, uavhengig av kategori. Spillet kunne godt vært under «action»-kategorien, ettersom det er ekstrem råkjøring. Du har en rekke moduser å velge mellom - det er alt fra finkjøring på knapp tid til scener der du må krasje mest mulig for å vinne den store gullmedaljen. Dette er ikke et spill Trygg Trafikk ville anbefalt deg å kjøpe.

«FIFA Football 2005»

For: Xbox, PlayStation 2, PC, Gamecube

Alder: 3+

Prod: EA Sports

SportsÅrets FIFA inneholder har tre nyvinninger i forhold til tidligere utgaver: Kontroll over ballmottaket (eller såkalt førsteberøringskontroll), karrieremodus, og full støtte for onlinespilling.

I forhold til «Pro Evolution Soccer» er «FIFA» mer realistisk (i hvert fall på detaljer) og noe mer komplisert.

«Pro Evolution Soccer 4»

For:PlayStation 2, Xbox, PC

Alder: 3+

Prod: Konami

Det er de som mener at «PES»-serien er den mest realistiske. Men der «Fifa 2005» er realistisk på spillere, lyd og grafikk, lar matchmotoren her deg finjustere taktikkinstrukser for både lag og spiller. Responsen er god, og selv om bevegelsene er røffere enn hos konkurrenten, er ballkontroll og pasninger svært bra. Støtter Xbox Live.

«Tony Hawk\'s Underground 2»

For: PlayStation 2, Xbox, GameCube, PC

Alder: 16+

Prod: Neversoft/Activision

Nå er det «Jackass»-stjerne Bam Margera som står i sentrum, og vi får være med på en destruktiv rundreise på skateboardet. Som sist gang kan du hoppe av brettet og bruke beina. Det er en massiv onlinedel, og selv om du føler at det er mye du har gjort før i dette spillet, er det vel verdt en titt.

«Tiger Woods PGA Tour 2005»

For: PlayStation 2, Xbox, Gamecube, PC

Alder: 3+

Prod: EA Sports

Her er det golfing helt ned til den minste detalj, du kan til og med lage din egen figur og finjustere hva slags sving han skal ha. Av en eller annen grunn er støtten for Xbox Live droppet i Europa, mens amerikanerne kan godte seg med spilling mot kamerater over nettet. Et svært godt golfspill selv for deg som ikke har green card.