INGEN RETUR: Britiske medier har lenge spekulert i om Cheryl Cole vil returnere til britiske «X Factor» etter å ha fått sparken fra den amerikanske versjonen av programmet. Foto: Stella Pictures
INGEN RETUR: Britiske medier har lenge spekulert i om Cheryl Cole vil returnere til britiske «X Factor» etter å ha fått sparken fra den amerikanske versjonen av programmet. Foto: Stella PicturesVis mer

- For stor for «X Factor»

Rapstjerna Will.i.am mener Cheryl Cole fortjener sitt eget tv-show.

(Dagbladet): Den britiske popstjerna Cheryl Cole ble i fjor sparket fra dommerpanelet i den amerikanske versjonen av «X Factor», angivelig på grunn av manglende kjemi med meddommer Paula Abdul.

-Trenger eget show Britiske medier har lenge spekulert i om Cole kommer til å vende tilbake til den britiske versjonen av talentprogrammet, men Coles venn og mentor - rapstjerna Will.i.am - avviser et britisk comeback.

- Hvorfor trenger hun det? Hvorfor skulle hun gjøre andre rike? Cheryl trenger sitt eget show, sier den amerikanske rapperen i et intervju referert i avisa Daily Mail.

Den amerikanske rappen kjent fra gruppa The Black Eyed Peas, samarbeidet med Cole i 2008. Han er også en av bidragsyterne på hennes kommende album.

- Cheryl er den beste. Jeg var med henne på tirsdag og hørte på de nye låtene hennes og hun har noen virkelig bra på gang, sier artisten som mener Cheryl Cole er for stor for «X Factor».

Britenes yndling - Hun kunne sittet i dommerpanelet hvis det var noe hun hadde 100 prosent lyst til, sier rapperen.

Cheryl Cole var et nokså ukjent navn i Norge fram til hun giftet seg med den britiske fotballspilleren Ashley Cole (30) i juli 2006.

Etter platesuksess med jentegruppa «Girls Aloud» og påfølgende tv-suksess som dommer i britiske «X Factor» i 2008, ble hun i 2010 kåret til Storbritannias tredje største kjendis - foran store navn som Prins William og Paul McCartney.

MENTOR OG VENN: Cheryl Cole og Will.i.am har kjent hverandre siden 2008. Foto. Stella Pictures
MENTOR OG VENN: Cheryl Cole og Will.i.am har kjent hverandre siden 2008. Foto. Stella Pictures Vis mer