For svingende!

«F-Zero GP Legend» er en rask opplevelse på GameBoy Advance.

Diskuter spill

Dette er det raskeste spillet på GameBoy Advance, uten tvil. Kort oppsummert så handler det om å kjøre raskest mulig med futuristiske svevefartøy, i umenneskelige hastigheter, rundt nøye tilrettelagte baner.

I spillet har du flere moduser å velge mellom. Den velkjente Grand Prix-modusen byr på tre cuper og tre vanskelighetsgrader - går du for det tøffeste valget kan du vente deg litt av en utfordring. I tillegg har du historie-modusen, som er knyttet tett opp til en japansk tegnefilmserie som er basert på de andre «F-Zero»-spillene (ja, du hørte riktig!)

Hver gang du møter en ny person i denne modusen, får du mulighet til å spille som vedkommende, og dermer vokser spillet. Alt i alt er det åtte forskjellige figurer du møter, og disse vil møte hverandre gjentatte ganger i løpet av spillet. I det forrige «F-Zero»-spillet til GBA måtte du møte svingene med hurtig trykking på A-knappen om du skulle ha nubbesjans til å vinne. Borte er det, i «F-Zero GP Legend» er det en mer, vel, realistisk tilnærming til svingene, der du må slippe gassen og bruke brems.

Med enda flere små moduser attåt og utfordringer for alle aldergrupper, er dette en sikker investering for de fartshungrige blant oss.Diskuter spill