For svingende!

«F-Zero GP Legend» er en rask opplevelse på GameBoy Advance.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Diskuter spill

Dette er det raskeste spillet på GameBoy Advance, uten tvil. Kort oppsummert så handler det om å kjøre raskest mulig med futuristiske svevefartøy, i umenneskelige hastigheter, rundt nøye tilrettelagte baner.

I spillet har du flere moduser å velge mellom. Den velkjente Grand Prix-modusen byr på tre cuper og tre vanskelighetsgrader - går du for det tøffeste valget kan du vente deg litt av en utfordring. I tillegg har du historie-modusen, som er knyttet tett opp til en japansk tegnefilmserie som er basert på de andre «F-Zero»-spillene (ja, du hørte riktig!)

Hver gang du møter en ny person i denne modusen, får du mulighet til å spille som vedkommende, og dermer vokser spillet. Alt i alt er det åtte forskjellige figurer du møter, og disse vil møte hverandre gjentatte ganger i løpet av spillet. I det forrige «F-Zero»-spillet til GBA måtte du møte svingene med hurtig trykking på A-knappen om du skulle ha nubbesjans til å vinne. Borte er det, i «F-Zero GP Legend» er det en mer, vel, realistisk tilnærming til svingene, der du må slippe gassen og bruke brems.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer