Forbanna krig

Du kommet til å bli sint hvis du blir hekta på dette spillet. Dagbladet.no testet Commandos 2 til PS2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Se video fra spillet her!

«Commandos 2: Men of Courage» til PlayStation 2 er Pyro Studios oppfølger til kjempehiten «Commandos: Behind Enenmy Lines» til PC, som fikk en rekke priser og solgte over en million eksemplarer.

For deg som ikke har prøvd forgjengeren - du styrer altså en liten gruppe kommandosoldater som opererer bak fiendens linjer under 2. verdenskrig. Til sammen kan du styre ni forskjellige soldater, og blant de mer spesielle er forførerinne, tyv og en hund!

Du må bruke usedvanlig mange forskjellige våpen og taktikker: Kle på deg fiendens uniformer, klatre i høyspentmaster, kutte piggtråd, svømme, gjemme deg, sprenge tanks, sette opp feller, sette giftsprøyter på fienden osv...osv...

Samtidig får du tilgang på en rekke forskjellige feite skytevåpen. Men hvis du prøver å leke Rambo, og stormer rett på fienden, kan du si takk og farvel. Det er ikke måten å løse oppdrag på i dette spillet. Her må du bruke hodet. Det er spillets styrke, men det blir også en stor svakhet.

For dette blir rett og slett for vanskelig. Visst er det tøft og utfordrende å være kommandosoldat i virkeligheten, men i Commandos 2 er det nesten helt umulig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer