Metallica i Granåsen:

Forbanna over øl-trøbbel

- Når du er på rockekonsert er det ikke VM i å drikke mest mulig øl, svarer arrangøren.

METALLICA: Det verdenskjente metalbandet Metallica sto på scenen på Granåsen Arena i Trondheim lørdag kveld. Flere reagerer på lange ølkøer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
METALLICA: Det verdenskjente metalbandet Metallica sto på scenen på Granåsen Arena i Trondheim lørdag kveld. Flere reagerer på lange ølkøer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et av verdens største rockeband inntok i går kveld scenen i Trondheim. Nærmere 40 000 publikummere tok turen til Granåsen arena for å se Metallica live - og skal vi tro Dagbladets anmelder var det litt av en opplevelse.

Han trillet nemlig terningkast seks for konserten. Men selv om den musikalske opplevelsen får toppkarakter, er det ikke alle som er helt fornøyde. På nettsida til arrangøren Trondheim Concerts er det nemlig flere som klager på logistikken.

Særlig er de det lange ølkøene som får det glatte lag av misfornøyde tilskuere.

- Bra konsert, tragisk organisert. Kø overalt! 1 time do-kø, 1 time øl-kø, 1,5 time for å komme seg ut. Skjerp dere til neste gang, Trondheim Concerts, skriver én.

- Mistet halve glasset

Heidi Irene Nordnes var på konserten sammen med sin datter, ektemannen og mange venner. Hun understreker at hun er veldig fornøyd med både shuttlebusser og selve showet. Men hun mener bare to utsalgssteder for øl ikke er holdbart når det er nesten 40 000 som skal inn på en arena.

- Dessuten gikk de tom for emballasje å bære ølen i. Når du først står nesten en time i kø for å kjøpe øl, vil du gjerne ha med deg flere, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer