Forbanna på Britney

Eksmannen har ikke fått Porschen ennå.

De ble eniga om å oppheve ekteskapet, og forble gode venner etterpå. Britney Spears og Jason Alexander har ikke tatt skittentøysvasken offentlig etter det mye omtalte bryllupet og bruddet i Las Vegas. Nå er det annerledes.

- Han er forbanna på henne. Han føler at hun har latt ham være igjen alene med hele denne røra, sier Jared Prescott, en av Alexanders gode venner, ifølge Aftonbladet.

Ifølge Prescott har ikke Alexander fått verken Porsche eller annet gull og glitter etter skilsmissen. Noe Britneys agenter har vært flinke til å skryte av.

- Han har ikke fått betalt for noe som helst. Det er fortsatt jeg som må spandere lunsjene på ham, sier Prescott.

Tror på ekteskapet

På sin side forsøker Britney å klamre seg fast til det som eventuelt måtte være igjen av hennes gode navn og rykte. Til MTVs Toatal Request Live fortalte hun:

- Jeg tror fullt og helt på ekteskapets ukrenkelighet, det gjør jeg virkelig. Men jeg var i Vegas, og byen tok over hele meg.

Las Vegas er ellers kjent som «syndens by», men skal vi tro Britney befinner den seg på et helt annet sted.

- Vi landet på Mars den dagen. Hvorfor er det ingen som snakker om det?, spurte hun ifølge Ananova, og kunne avsløre at George Bushs planer om å sende mennesker til Mars allerede er passè.

Fortsettelse følger nesten garantert.

TROR PÅ EKTESKAPET: Britney Spears har ikke mistet troen etter det kortvarige ekteskapet med barndomsvennen Jason Alexander. Men han er litt mer sinna.