Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Forelska venner

I «Venner for livet» forelsker vennene seg i hverandre stadig vekk. Neste par ut er Joey og Rachel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kveld sendes en ny, heftig episode av «Friends» i USA. Og Joey og Rachel står i sentrum for den kommende kjærlighetsaffæren mellom vennene.

Forelsker seg i Rachel

For endelig innser Joey at han har følelser for Rachel. For skjørtejegeren er det et stort skritt, og ganske skummelt. Det finnes ingen lett måte å betro seg om dette på.

Rachel, som spilles av Jennifer Aniston, har tidligere i serien hatt et langt forhold til vennen Ross.

Om Rachel tar imot den forelskede med åpne armer vet vi ikke. Du kan se et klipp fra de nye episodene på nettet.

Avslører ingenting

Produsent Marta Kauffmann forteller at Joey ikke får det enkelt, mens LaBlanc hevder at han ikke vet hvordan det går med de to ennå.

- Jeg tror dette snur om livet til Joey. Han visste ikke hva han ville med det. Nå viser det seg at han ikke er så overflatisk som han trodde han var, sier Kauffman, som håper folks syn på LeBlanc vil bedre seg etter dette. Produsenten mener han er den mest undervurderte av skuespillerne serien.

Le Blanc selv var litt bekymret for det nye forholdet før han ble vant til tanken. Han så på det som incestiøst, siden Joey har et slags søsterforhold til Rachel i serien.

Heftig omfavnelse

I klippet må Joey, som spilles av Matt LeBlanc, trøste Rachel som ser på en skummel film. Etter hvert ender de opp med å sitte i samme stol, tett omslynget.

Vi nordmenn må vente en god stund før vi får oppleve den nye romantikken. TV2 har nye epioder klare, men vi ligger en sesong bak amerikanerne.

Ikke venner lenger

Det er ikke mye igjen av vennene som vi kjenner så godt. Nær sagt alle har hatt noe på gang med hverandre. Kanskje blir de «Par for livet»? Før serien starta i 1994 vurderte produsentene navn som «Friends Like Us», «Six of Us» og «Across the Hall».

Matt LeBlanc har spilt Joey i 8 år nå, men har lyst til å fortsette. Det spekuleres heftig i om vi får en sesong 9 av den superpopulære serien. I følge USA Today er det Lisa Kudrow og David Schwimmer som er minst entusiastiske.

Du kan lese hele intervjuet med Matt Le Blanc og Marta Kauffmann i USA Today.

Hele Norges coronakart