Anmeldelse Film «The Big Sick»

Forelskelsen som får ham til å ta kampen med foreldrene

«The Big Sick» er en søt romantisk historie om høyst reelle slag.

FILM: Her kan du se traileren til filmen «The Big Sick». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FILM: Hvis det var slik som dette, så var det neimen ikke rart Kumail Nanjiani og Emily Gordon kjempet for å få hverandre. Ekteparet har skrevet manus til «The Big Sick», som er basert på deres egen kjærlighetshistorie, som ikke kunne utvikle seg til noe mer før Nanjiani tok et oppgjør med sine konservative foreldre for å få gifte seg med en hvit, ikke-muslimsk jente. Det var noe han fikk det siste dyttet i ryggen for å gjøre da kjæresten ble syk og havnet i koma, og både liv og forhold så ut til å kunne glippe.

Sprakende dialog

Filmen lever opp til alle forventninger man en gang kunne ha til en klassisk romantisk komedie. Nanjiani, som er stand up-komiker og skuespiller, spiller seg selv, mens Emily-rollen fylles av Zoe Kazan. De to har en søt, sprakende, lett absurd dialog som ikke ligner noe Kumail kan ha med de passende unge kvinnene moren hans inviterer på middag.

Denne kjemien får publikum til å kjenne på den viktigste følelsen et romkom-publikum skal ha: At de oppriktig heier på paret og vil at de skal få hverandre. Den gjør det lettere å tilgi humpene underveis, som dét at Nanjiani er en svakere skuespiller enn kraftstasjonene han omgir seg med. De inkluderer Ray Romano og Holly Hunter, som entrer filmen midtveis som Emilys foreldre og enkelt knabber hver eneste scene de er en del av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer