Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Forelsket i prins Harry

Paris har invitert ham i bursdagen sin, rapporterer sladrebladene.

(Dagbladet.no): Partyprinsessen Paris Hilton søker ekte drømmeprins. Nå har hun fortalt Glamour magazine at hun er forelsket i de to britiske prinsene William og Harry, skriver australske NEWS.com.au

- Jeg synes begge er skikkelig søte, hyggelige gutter og de ligner på moren sin. Begge er nydelige, skal hun ha uttalt til bladet.

Det er ifølge sladrebladene prins Harry hun liker best.

- Paris har alltid vært kjempeforelsket i prins William. Men nå har hun funnet ut at prins Harry er mannen for henne, fordi han er vill, frekk og har glimt i øyet. Pluss at han liker å feste, sier en venn av den blonde hotellarvingen.

Nå skal hun ha invitert ham i bursdagen sin. Paris har skrevet til ham personlig, skriver Daily Star ifølge Teen Hollywood.com.

Men prinsen har ikke svart på innbydelsen enda. Han måtte spørre pappa om lov først.

- Han sa han måtte sjekke det opp med faren sin, og hun har ikke hørt noe mer, sier Paris´ anonyme venn.

Paris Hilton feirer bursdagen sin med en gedigen fest i Miami den 17. februar.

FORELSKET? Paris Hilton er angivelig betatt av prins Harry. Her er hun sammen med søsteren Nicky på et moteshow i New York sist søndag.
FORELSKET? Paris Hilton er angivelig betatt av prins Harry. Her er hun sammen med søsteren Nicky på et moteshow i New York sist søndag. Vis mer


Foreldrene hennes skal være så desperate etter å oppfylle prinseønsket hennes, at de prøver å bestikke ham for å bli med.

- De har sagt at hun kan si til prins Harry at han kan få bo på hvilket som helst av familiens hoteller resten av sitt liv, om han gjør henne den store æren å komme, sier den anonyme kilden.

Hun skal også ha tilbudt å fly ham til USA med privat jetfly.