- Forelsket meg i Potter-universet som 16-åring

Marion Ravn bivånet fakkeltog og trolldomskunster før Potter-premiera i Oslo i kveld.

POTTER-FAN: Marion Ravn gliste bredt da hun ankom premieren til den siste Harry Potter filmen på Colosseum tirsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
POTTER-FAN: Marion Ravn gliste bredt da hun ankom premieren til den siste Harry Potter filmen på Colosseum tirsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAJORSTUEN (Dagbladet): I kveld har den ALLER siste Harry Potter-filmen premiere.

Dagbladets anmeldelse av filmen leser du her.

I Oslo gikk fansen i fakkeltog fra Frognerparken til Colosseum kino, som for anledningen var utsmykket med borg, fakler og svart løper.

Og som ved tidligere Potter-premierer ble stemningen komplett ved at mange kledd seg opp som sin favorittfigur fra Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom.

Voldsom interesse Filmen ble vist i alle colosseums fire saler i natt. Alle de 1514 billettene var utsolgt, i tillegg til at en rekke billetter var delt ut.

SF Norge forventet 1700 kinobesøkende bare på Colosseum i kveld. - Jeg kommer til å gråte voldsomt når det hele er over. Jeg leste den første boka da jeg var 8 år, og har vokst opp med disse figurene, sier Eva Stenseng (14) fra Drammen, som hadde brukt seks timer på å omforme seg til selveste Voldemort - komplett med hette på hodet, hvitt pudder i ansiktet og en avrevet strømpebukse over nesa.

Storfan - Det er blandingen av krig, magi og intriger som er det spesielle med Harry Potter-serien. Det, og at du blir så godt kjent med karakterene, sier Eva og venninna Benedicte Mørkve (14), for anledningen kledd ut som Lulla Lunakjær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.