Forfalsket kjendisbilde

Manipulerte bilde av Brad Pitt og Angelina Jolie Pitt.

(Dagbladet.no): Star Magazine ville så gjerne ha historien om Brad Pitt og Angelina Jolie på ferie som par, at de manipulerte et bilde av dem, skriver VG i dag.

«Brad & Angelina caught together on vacation» er toppoppslaget deres denne uken, sammen med et bilde der de to filmstjernene vandrer hånd i hånd på en strand.

Problemet var bare at bildet var manipulert.

Bildet er sammensatt av et foto av Brad Pitt tatt på en karibisk øy i vinter, og et av Jolie og sønnen Maddox i Virginia i fjor.

Historien bak bildet er ifølge sladrebladets anonyme kilde at Brads snart fraskilte kone Jennifer Aniston fikk en telefon en tidlig morgen som bekreftet hennes verste frykter: Brad og Angelina var blitt fotografert lykkelige sammen på en afrikansk strand, med Angelinas sønn.

Brad bygget sandslott med Maddox og spaserte i vannkanten med Angelina. Dette skal ha vært hjerteknusende nyheter for Jennifer.

Selve historien om Brad og Angelina skal være sann. For Star jukset med bildet i et forsøk på å matche konkurrenten Us Weekly. US Weekly publiserte det som skal være de ekte bildene, etter at de vant budrunden ved å betale 500.000, skriver Aftenposten.

Star  innrømmer bildejukset - i en liten notis.

FALSKT: Brad og Angelina vandret IKKE hånd i hånd på en romantisk strand.