Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Forfølges av sexgale kvinner

BERLIN (Dagbladet): Leonardo DiCaprio forfølges av sexgale kvinner. I helga greide en tysk jente å lure seg inn på hotellværelset hans. Hun klarte å få av seg klutene, før filmstjernen fikk slått alarm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Livet som sexsymbol er åpenbart en hard prøvelse. Den tyske jenta er så ellevill fan av DiCaprio etter «Titanic», at hun reiste ens ærend til Thailand for å treffe ham. På øya hvor han spiller inn filmen «The Beach», kom hun seg forbi livvaktene og helt inn på hotellrommet. Leonardo DiCaprio ble vitne til at hun tilbød sine tjenester og samtidig lot tøyet falle. Han grep telefonen og ringte etter biffguttene sine. Jenta ble anholdt og lagt i jern.

Helt glad blir han sikkert heller ikke over den danske bartenderen Lena Dietrichson som står fram i britisk skandalepresse og forteller lystig om sin ville natt med DiCaprio.

- Han har kropp som et lite barn, kysser som om det skulle foregå foran et kamera, gjør seg ferdig på fem minutter og faller i søvn med det samme.

Leonardo DiCaprio