Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Forfulgte Mel C

Forelsket stalker dømt til ni måneders fengsel.

(Dagbladet.no): En 39-år gammel mann ble ifølge CNN i går dømt til fengselsstraff i ni måneder for å ha forfulgt og terrorisert den tidligere krydderjenta Melanie C.

Mannens oppheng på Melanie Chisholm, som den britiskfødte sangeren egentlig heter, begynte for alvor å gjøre seg gjeldende i 2001. Han nedlesset popstjernen med gaver, brev og video- og lydopptak.

Blant mannens gaver var det blant annet et bilde av Mel C der han hadde etterlatt et leppestiftkyss. Flere av videoopptakene skal ha hatt seksuelt innhold.

I juni 2001 prøvde han selv å levere en pakke til hennes hjem i London, men ble stoppet av sikkerhetsvaktene.

Etter denne hendelsen ble Melanie anbefalt å skifte ut alle låsene. Hun flyktet senere til et annet hus i Nord-England i håp om at mannens interesse skulle kjølne.

Han fortsatte allikevel å oppsøke henne og sendte et nytt lydopptak der det ble sagt at de skulle «gå gjennom porten sammen». Pressen i Nederland spekulerte på om dette var en dødstrussel.

Mannen har selv forklart i retten av han elsket Melanie og ville på ingen måte skade henne. Han skal ha blitt knust da han skjønte at hun ikke gjengjeldte hans kjærlighet, men håpet i det lengste på at hun skulle ombestemme seg.

Derfor var han alltid veldig nøye med å skrive adressen sin på pakkene og brevene han sendte, slik at hun lett kunne finne ham, i tilfelle lysten meldte seg.

REDD:</B> Tidligere Sport Spice var på et tidspunkt nødt til å forlate London og søke tilflukt hos noen venner i Nord-England.
<B>LYKKELIGE DAGER PÅ DEN RØDE LØPEREN: Spice Girls var umåtelig populære blant store og små, men ble etter hvert oppløst på grunn av interne uenigheter og planer om solosuksess. Vi skal allikevel ikke se helt bort fra en pengeinnbringende gjenforening om noen få år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media