Forgiftet av Britney

Tre jenter ble syke, og får erstatning.

Britney Spears' nye restaurant, Nyla på Dylan hotell på Manhatten, må komme med beklagelser og erstatning til tre jenter som ble matforgiftet etter at de spiste der. Jentene, som satte til livs et måltid med havabbor, fikk både omgangssyke og diaré etter restaurantbesøket, og klagde direkte til restauranten etter forgiftningen.

- Kokken vil personlig ringe til jentene som klagde, og be om unnskyldning. Jentene vil også motta gavekort, sier en talsmann for restauranten til nyhetstjenesten Ananova.

Britney var selv til stede da restauranten åpnet 27. juni i år. Blant gjestene var også magiker David Copperfield, pornostjernen Jenna Jameson, tidligere New York-borgermester Rudy Giuliani og popstjernen Debbie Gibson.

Til tross for at Britney eier Nyla, er det nesten Britney-fri-sone. Det henger ingen bilder av henne på veggene, og heller ikke stjernens mange kostymer er å finne i lokalene. Det eneste som tyder på at Britney har en finger med i spillet, er at flere av rettene er fra Britneys hjemstat Louisiana, og at navnet på restauranten er en forkortelse for New York og Louisiana.

Britney sprudlet da restauranten ble åpnet.

- Jeg er i fyr og flamme. Dette skal bli det nye stamstedet mitt, sa Britney, og bestilte en Southern fried chicken med mais, poteter og grønnsaker til 120 kroner.

Vårt tips? Ligg unna fisken, eller sjekk Dagbladets restaurantguide - så vet du hva du får!

EN GLAD LAKS: Britney åpnet restauranten 27. juni, men fikk en dårlig start på gourmetkarrieren. Tre gjester ble matforgiftet etter et fiskemåltid.