Forhandlet på overtid - nå er TV 2 og Altibox enige

Ingen svarte skjermer. 

ER ENIGE: Altibox og TV 2 har signert en ny avtale,  etter flere uker med forhandlinger. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
ER ENIGE: Altibox og TV 2 har signert en ny avtale,  etter flere uker med forhandlinger. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hundretusenvis av nordmenn sto i fare for å miste TV 2s kanaler etter det andre forhandlingsbruddet mellom tv-leverandøren Altibox og TV 2 forrige uke.

I kveld, etter å ha forhandlet flere dager på overtid, kom partene til enighet.

- Vi har hatt lange, tøffe men konstruktive forhandlinger. Nå er vi veldig glade for at vi har kommet fram til en avtale som gir grunnlag for et tett og godt samarbeid med Altibox i årene fremover, sier Kjetil Nilsen som er direktør for distribusjon og teknologi i TV 2, i en pressemelding.

Partene er enige om et langsiktig samarbeid, og avtalen ble signert nå i kveld, opplyser kanalen.

Avtalen mellom TV 2 og Altibox utløp i utgangspunktet 1. juni. Partene valgte likevel å utsette fristen fram til 20. juni for å bruke mer tid på forhandlingene, men nådde heller ikke fram til en ny distribusjonsavtale innen denne fristen. Kundene unngikk likevel svarte skjermer.

- Dette er en god dag for alle kundene til Altibox. Det har vært lange forhandlinger, men vi er glade for å ha blitt enige med TV 2 om en ny distribusjonsavtale. Dette er en avtale som begge parter er godt fornøyde med, sier administrerende direktør Nils Arne Bakke i Altibox, i pressemeldinga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer