- Forhekset av Puff Daddy

Jennifer Lopez' tidligere manager går til sak for å få 1 million dollar og mener kjæresten Puff Daddy har forhekset Hollywoodstjernen.

Eks-manager Eric Gold krever 1 million dollar (rundt 8,5 millioner norske kroner) i erstatning og han mener at Jennifer Lopez ble forandret da hun ble sammen med Puff Daddy.

Gold mener det var han som omgjorde den sexy skuespilleren og sangeren fra ingenting til en av verdens mest etterspurte stjerner. Men da hun ble kjæreste med rap-stjernen Sean 'Puffy' Combs var det slutt på idyllen. Ifølge filmnettstedet IMDb.com.

- Jennifer ble som forhekset av denne forbannede mannen, så jeg må kjempe for det som er rettmessig mitt, sier Eric Gold.

Gold hevder at han og Lopez var enige om at han skulle få 10 prosent av hennes fremtidige fortjeneste for å ha vært hjernen bak hennes suksess. - Vi hadde et flott forhold helt til Puff Daddy dukket opp - da ble jeg sparket på dør. Jennifer forandret seg totalt. Han ble hennes kjæreste, manager og karriereplanlegger. Jeg føler meg lurt og sviktet.

I følge stevningen fra Gold som ble innlevert ved Los Angeles Superior Court anklages Lopez for kontraktsbrudd.

FORHEKSET:Jennifer Lopez og Puff Daddy på Grammy Awards i Los Angeles i februar. Nå krever hennes tidligere manager henne for 1 million dollar.