Forhekset jentesuksess

Søndag suste den irske jentegruppa B'witched rett inn på førsteplass på den engelske singellista. I går kom gruppa som kalles for «de nye Spice Girls», til Norge for å feire.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Utrolig kult! Det ble mye hyling og skriking i huset vårt da vi fikk beskjeden om førsteplassen. Og, tenkt, vi solgte 156 000 singelplater på én uke. Det er ikke til å tro, mener Edele Lynch og Lindsay Armau.

Edele og hennes B'Witched-tvilling Keavy konkurrerer akkurat nå med broder Shane i Boyzone om hvem av Shane-søsknene som spiller i Irlands mest populære popgruppe.

Rekordfamilien

I England har Boyzone og BWitched, «C'est La Vie», har solgt 833 000 eksemplarer og er bare slått av Boyzone og deres «No Matter What», som nylig passerte 876 000 solgte singler.

Men Edele benekter at det er hard konkurranse mellom henne og søster'n og deres storebror.

- Vi kommer fra en musikalsk familie, og det er bare kult at det er flere av oss som gjør det bra. Shane var den første som ringte oss for å gratulere, sier Edele.

Bilmekaniker

Irland er kjent for sine syngende og spillende familer. De siste årene har de også begynt å invadere hitlistene. Først gjennom omdiskuterte Kelly Family, så de fire søsknene i The Corrs og nå tre av fem Lynch-søsken som gjør det skarpt i Boyzone og B*Witched.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer