Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Førjulskos med Manson

Marilyn Manson, også kjent som sjokkrocker, feirer nesten jul i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Mansons offisielle hjemmesider som nettopp har offentliggjort en oppdatert turnéliste.

Den kan fortelle at den misforståtte amerikanske sjokkrockeren skal varme Oslo Spektrum noen få dager før julestria når sitt klimaks i Norge. Konsertdatoen er satt til 19. desember.

Pussig nok står det på samme lista at Manson også skal spille i Stockholm denne kvelden, så her må en holde muligheten åpen for at sminken har havnet i øynene på Marilyn og forårsaket en liten skrivefeil.

Hvorvidt det er Spektrum eller Stockholm som har den 19. som sin endelige dato er altså usikkert, men ettersom Spektrum står først antar vi at Stockholm først inntas en dag eller to senere.

Vil ikke forstås

Marilyn Manson har vært en kontroversiell skikkelse i mange år, og det hele toppet seg da han av populistiske politikere fikk mye av skylda for skytetragedien ved Columbine High School, da to ungdommer skjøt og drepte tolv medelever og én lærer.

Han ynder derimot å bli misforstått, fortalte han Dagbladet i et intervju for en tid tilbake, selv om oppmerksomheten i forbindelse med Columbine nok ble i meste laget.

- Jeg håper folk ikke forstår hva jeg driver med, og fortsetter å stille spørsmål. Det er uinteressant å være forstått, sa Manson den gang.

TIL NORGE I DESEMBER: Marilyn Manson.