Forlater ikke krydderjentene

Mel C sluttet i jentegruppa Spice Girls i går kveld. Nå tilbakeviser pressetalsmannen bruddet.

Mel C innrømmet sensasjonelt i går kveld at hun ikke har hatt det hyggelig på jobben de siste to åra.

- Jeg vil alltid være en spice girl, men jeg kommer ikke til å jobbe med Spice Girls igjen, sa Melanie Chisholm ifølge The Sun i går kveld.

Mel C regnes for å være den mest talentfulle av de fire gjenværende jentene, og ga i gjor ut et album som ble en salgssuksess. Hun og de øvrige tre konsentrerer seg nå om solokarrierer.

- Jeg har egentlig ikke vært komfortabel med å være i Spice Girls de siste to åra. Jeg er blitt voksen og har lyst til å gjøre ting på min måte, uten kompromisser, sier Mel C til Reuters.

Men det mektige apparatet rundt Spice Girls avfeier alle påstander om oppbrudd.

- Mel C har ikke forlatt Spice Girls, sier talsmann for gruppa Alan Edwards til BBC.

- Alle ønsker å si at det er slutt, men det er det ikke. Gruppa er fortsatt sterkt knyttet sammen, sier Edwards. Han forklarer:

- Mel C har bare sagt er at Spice Girls ikke har noen planer sammen akkurat nå. Dette har blitt oppblåst, ryktene går om at de har brutt opp. Det stemmer ikke. Som alle vet er jentene opptatt med solo-prosjekter for tiden, sier den brannslukkende pressetalsmannen.

Bransje-eksperter hevder på sin side at dette er slutten for pop-vidunderet.

- Avlysningen av vinter-turneen, og Virgins avgjørelse om å begrense promoteringa av det tredje albumet deres viser dette, sier Emma Jones, redaktør av Smash Hits til Ananova.

I november i fjor var Sporty Spice også ute og slang med leppa. Da fortalte hun til engelsk TV at hun var lykkeligere etter at hun slutta i bandet.

Enten Mel C har sluttet eller ei, så er det en god stund siden vi fikk noe nytt kunstnerisk materiale fra Spice-fronten.

KRYDDERJENTENE: Dette er de fire jentene som inntil nå har vært Spice Girls. Mel C nederst til høyre.