Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Forlot hun Ellen for en mann?

Etter bruddet mellom verdens mest kjente lesbiske par, skuespillerinnene Ellen DeGeneres og Anne Heche, spekuleres det i at Heche ikke var lesbisk likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ellen DeGeneres (tv-serien «Ellen») var nemlig Anne Heches («Six days and seven nights») første kvinnelige kjæreste. Og selvsagt ble bruddet mellom de to skuespillerinnene, som tidligere har uttalt at de ønsket å inngå partnerskap og bli foreldre, snadder for sladrespaltistene.

Kjendis-skribentene i USAs største tabloider er enige om en ting: Det var en mann som forårsaket bruddet. Det eneste de ikke klarer å samle spekulasjonene sine om, er hvilken mann de skal utpeke som Heches nye kjæreste..

Karreierestrategi?

New York Post utpeker Heches motspiller i filmen «Psycho», Vince Vaughn, som årsak til bruddet. Mens konkurrenten New York Daily News lanserer en ukjent mann fra produksjonen av hennes nye film, «John Q» som Ellen DeGeneres etterfølger på kjærlighetsfronten. Avisa har ikke noe navn å komme med. Men de utelukker Heches motspillere Denzel Washington og Robert Duvall.

Daily News beskylder Heches comeback i de heterofiles rekker for å være et kynisk ledd i en strategi som skal gjøre henne mer interressant for filmpublikum. De samme beskyldningene haglet da hun brøt med sin mannlige kjæreste for å være sammen med Ellen DeGeneres, som da hadde sin egen tv-serie «Ellen».

Seriens «Ellen» kom ut av skapet samtidig som DeGeneres fortalte verden om sin legning. Kort etter ble det kjent at hun var sammen med Anne Heche, som forlot sin manlige kjæreste til fordel for tv-stjernen. For kort tid siden gikk paret ut med en felles pressemelding om at forholdet var slutt, men at de skiltes som venner. Like etter havnet en forvirret Heche på sykehus. Hun kunne ikke gjøre rede for seg, noe som fikk sladderspaltistene til å spekulere i nervøse sammenbrudd og narkotikamisbruk.