«The Nightingale»

Forlot kinosalen etter brutale voldtektsscener

Flere publikummere reiste seg og forlot kinosalen etter 20 minutter med vold og voldtektsscener i «The Nightingale».

FORLOT KINOSALEN: Da filmen «The Nightingale» nylig hadde premiere i Australia, skal flere kinogjengere salen ha forlatt kinosalen etter 20 minutter med brutale voldsscener mot kvinner og barn. Video: IFC Films Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da den historiske hevnthrilleren «The Nightingale» nylig hadde premiere i Australia, var det flere av publikummerne som valgte å forlate kinosalen etter om lag 20 minutter med voldsscener mot både kvinner og barn, skriver The Independent.

- Lange voldtektsscener

«The Nightingale» er regissert av Jennifer Kent, som står bak filmen «The Babadook». Filmen er lagt til 1825, og forteller historien om den 21 år gamle irske straffangen Clare, spilt av Aisling Franciosi, ifølge filmdatabasen IMDb.

Hun jager en britisk offiser og hans soldater gjennom den tasmanske villmarka, fast bestemt på å ta hevn for grusomhetene som han har utsatt hennes familie for. På veien får hun hjelp av en aborigin ved navn Billy - som også sliter med voldstraumer.

Filmen ble vist søndag kveld som en del av Sydney Film Festival, med over 1000 solgte billetter. Australske medier har rapportert fra visningen - og skriver at filmens første del konfronterer publikum med flere lange voldtektsscener.

Da den tredje voldtektsscenen rullet over lerretet etter bare 20 minutters visningstid, var det noen som hadde fått nok, skriver News.com.au.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer