Forlovelsesring til 400 000

Sexsymbolet og guttebandstjernen Justin Timberlake fikk Britneys ja - med en ring til nærmere 400000 kroner.

Etter 18 år går ventetida mot slutten for sjefjomfru Britney Spears. Popstjernen som flere ganger har fortalt at hun ikke skal ha sex før ekteskapet, skal ha sagt ja til kjæresten, N'Sync-sangeren Justin Timberlake.

- De satt på en kafé da Justin dro fram ringen - Britney ble målløs, forteller en venn av Timberlake til tabloidavisa News Of The World.

Dyr ring

- Jeg tror ikke på sex før ekteskapet. Jeg går ut med gutter, og jeg kysser. Men det er det. Jeg vil vente til jeg gifter meg før jeg ligger med noen, sa hun til The Sun i juni.

Hun har tidligere fått tilbud på over 100 millioner kroner fra en steinrik amerikansk forretningsmann som ville være den første til å ha sex med tenåringsidolet.

- Et motbydelig tilbud, sa Spears den gang.

Men da sexsymbolet Justin Timberlake dro opp forlovelsesringen med en prislapp på nesten 400000 kroner, var ikke Britney i tvil.

- Ja, svarte 18-åringen.

Ifølge News Of The Worlds kilde er det imidlertid ikke satt noen bryllupsdato ennå:

- De tar det veldig rolig. Forlovelsen er en veldig privat sak for dem. Jeg tror ikke engang de har fortalt foreldrene sine om det.

Silikonpupper

Britney og Justin har kjent hverandre siden de deltok sammen i det amerikanske tv-showet «The Mickey Mouse Club».

Britney Spears er en barnestjerne etter amerikansk modell. Hun var med i lokale danseshow og sang i kirkekoret før hun åtte år gammel var på audition for Disney Channels tv-serie «Mickey Mouse Club».

Den lille jenta var for ung for serien, men for talentfull til å avskrives, og det endte med at produsenten ordnet en agent i New York til henne. Så, 11 år gammel, fikk Britney plass i Disneys tv-serie.

Fire år seinere gikk hun på audition for en jentepopgruppe, men endte som soloartist og oppvarmingsartist for N'Sync og snart-ektemann Timberlake. På en USA-turné i 1998 ble de kjærester.

Spiller i Oslo

Samme år slo hun gjennom med singelen og plata «... Baby, One More Time». Og før sommeren kom, var hun over senga på gutterom verden over. Takket være millionsalget, oppstyret rundt silikonpuppene, krangelen med Christina Aguilera(19), jomfrudommen, liksomflørten med prins William, Milli Vanilli-påstander og et uhyre sexy image er hun verdens mest ettertraktede ungjente. Og snart gift.

Britney Spears spiller i Oslo Spektrum 8. november.

magnus.ronningen@dagbladet.no

<B>OMSIDER:</B> Etter 18 år går ventetida mot slutten for sjefjomfru Britney Spears.