- Forlover seg

J. Lo forteller hvem som har gitt henne den digre diamantringen hun har gått med i en måned.

Nå har hun klart det igjen. Det er ultraattraktive Ben Affleck som er den utkårede, for damen som på sin side har det med å være pen.

Og nå er de forlovet.

Neste uke skal Jennifer Lopez nemlig fortelle verden at hun har funnet en ny mann. Det visste vi forsåvidt fra før. Men dette er første gang stjernen selv har uttalt seg offentlig om det private anliggende.

Forlovelsen skal hun fortelle om på TV til og med, til amerikansk tv-vertinne Diane Sawyer. Showet er allerede innspilt, og innholdet har begynt å lekke ut.

Datet siden juni

Drømmeparet traff hverandre første gang i desember i fjor, da de jobbet sammen på filmen «Gigli». De har har datet siden juni.

Og på mediene har de virket som fluepapir. Noe offisell uttalelse om forholdet har de likevel ikke villet kommet med.

Det er New York Posts sladrespaltist Cindy Adams som tar litt av glansen fra J. Lo denne gang, ved å avsløre den store hemmeligheten en uke før tida.

Ifølge Adams skal Sawyer i TV-showet som sendes neste uke spørre Lopez om ryktene er sanne. Og J. Lo svarer:

- Ja, vi er forlovet.

Tredje og første gang?

Lopez skilsmisse fra ektemann nummer to, Cris Judd, er klar i januar. Fra kelneren Ojani Noa fra Cuba skilte hun seg i 1997. Om Affleck klarer å holde på drømmedama så lenge, vil dette bli hans første giftemål.

Pressetalspersonene til de to celebritetene har ennå ikke kommet med noen kommentar vedrørende forlovelsen.

SKILSMISSEN KLAR TIL NYTTÅR:</B> 29. september 2001 giftet Jennifer Lopez seg med Chris Judd.
NÅ ER DET BEN SOM GJELDER:</B> Ikke nødvendig å være den skarpeste kniven i skuffen for å skjønne akkurat det. Her kysser de to nesten 27. juli i New York.