Asap Rocky

Fornærmede grilles av Asap Rockys forsvarer

- Jeg ljuger ikke!

ASAP ROCKY-SAKEN: Fornærmede oppgir at han først ble slått med ei glassflaske, tiltalte bestrider dette. En video viser imidlertid at en av de inolverte holder to glassflasker i hånden. Video: Expressen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM / OSLO (Dagbladet): Torsdag er andre dag i rettssaken mot Rakim Mayers (30), best kjent under artistnavnet Asap Rocky, i Stockholm tingrett.

Dagen startet så å si rett på med kryssforhør av den fornærmede 19 år gamle mannen, som innledningsvis forteller at han har mistet både kjæresten og vennene sine på grunn av denne saken. Rockys forsvarer, Slobodan Jovicic, holder ikke igjen under utspørringen.

Ifølge Dagbladets reporter på stedet går det hett for seg i rettssalen, og fornærmede sliter med å svare for seg.

- Vi går tilbake, sier forsvareren og spoler filmen som brukes som bevis i saken tilbake.

- Jeg ljuger ikke

Fornærmede og hans venn står bare to meter fra hverandre. Tidligere har fornærmede forklart at han oppsøkte rapperen og følget hans for å spørre om de visste hvor vennen hans var.

- Er det her du spør?, sier Jovicic.

- Jeg husker ikke, svarer fornærmede.

- Husker du hva som skjer etter dette, etter første kontakt med Rakim Mayers selskap?, spør forsvareren, hvorpå fornærmede forklarer at han ikke forstår spørsmålet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer