Forr som debattant

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

UTDANNING: Dagbladets Gudleiv Forr har aldri holdt seg tilbake for å karakterisere meg eller mine motiver i negative vendinger. Jeg er for eksempel ikke verdikonservativ og ikke opptatt av dannelse. Men jeg er nyliberalist, har en instrumentell tilnærming til læring og «kaver» når jeg argumenterer.

Den som vil studere Forr som debattant, kan for eksempel lese hans artikkel 4.desember, mitt tilsvar 10.desember og hans siste innlegg 13.desember. Man kan spørre hva forbindelsen mellom de tre innleggene egentlig er?

I det første innlegget byr Forr på en helt konkret analyse av hva som etter hans mening er årsakene til de dårlige resultatene i den siste PISA-undersøkelsen. Jeg mener at analysen hans er svak og inneholder flere faktiske feil og tillater meg derfor, den 10.12., å begrunne hvorfor. Samtidig gjør jeg rede for mitt eget syn på PISA-undersøkelsen.

Av dette slutter Forr (13.12.) at jeg ikke er verdikonservativ, ikke er opptatt av skolens dannelsesoppdrag og ikke kan argumentere – jeg bare «kaver». Er dette en debatt-teknikk du er stolt av, Forr?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer