«Fifty Shades Darker»

Forrige film skapte demonstrasjoner utenfor kinolokalet. Nå er oppfølgeren snart klar

Pirrer publikum med nye klipp fra «Fifty Shades»-serien. 

FREKK OPPFØLGER: Forrige uke offentliggjorde Universal Pictures nye, dampende klipp fra «Fifty Shades Darker», som har norgespremiere 10. februar. Video: Universal Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Enten du har bøkene i bokhylla eller elsker å hate E.L. James' dampende univers, er det vanskelig å ikke ha fått med seg at en ny film i serien er på vei.

Der kassasuksessen «Fifty Shades of Grey» (2015) handlet om starten på det sadomasochistiske forholdet mellom Anastasia Steele og Christian Grey, har de i kommende «Fifty Shades Darker» gått fra hverandre.

Ut fra den nye traileren å dømme ser det imidlertid ikke ut til at turtelduene klarer å holde hendene fra hverandre. Se video øverst i saken!

Bøkene som danner grunnlag for filmene har gjort E.L. James til mangemillionær. På grunn av bøkenes enorme suksess var det lenge knyttet stor spenning til hvem som skulle bekle rollene som Steele og Grey da historien skulle overføres til kinolerretet.

Etter mye spekulasjoner falt valget på Dakota Johnson og Jamie Dornan. Sistnevnte har uttalt at han er ferdig med «Fifty Shades»-universet etter film nummer tre, selv om forfatter James allerede har skrevet bok nummer fire i serien.

Da «Fifty Shades of Grey» kom på kino i fjor, valgte 40 mennesker å demonstrere utenfor kinolokalet i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer