Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Forrige gang fylte han Folketeateret to ganger samme dag

Nå kommer humorstjerna Russell Peters til Norge igjen.

FREKKAS: Russell Peters har spesialisert seg på å vitse om betente temaer. Foto: Scanpix
FREKKAS: Russell Peters har spesialisert seg på å vitse om betente temaer. Foto: Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Standup-komiker Russell Peters er klar for Norge igjen, og denne gangen står han på scenen i Oslo Spektrum.

Peters har blitt svært populær de siste årene, og skal ha sin spesialitet i å vitse om fordommer og minoriteter i en stil der ingenting er hellig.

Han har blitt en av verdens rikeste komikere, har opptrådt hos Jay Leno og Jimmy Kimmel, laget standup-film for Netflix og blitt vant til store stadionshow.

Forrige gang han gjestet Norge og Oslo fylte han Folketeateret to ganger samme dag.

- Det er få komikere på verdensbasis som fyller arenaer. Russell Peters er en av dem. Det er ikke mange dagene som er satt av til Europa denne gangen, så at Oslo Spektrum kommer i selskap med O2 arena i London og Ahoy i Rotterdam er selvfølgelig stor stas, uttaler Shandy McKay fra arrangøren A Comic Soul i en pressemelding.

Peters legger ut på turné med det nyskrevne showet «Almost Famous», som ifølge arrangøren inneholder betraktninger om hans favoritt-minoriteter, mobiltelefoner, dating og hans onkel som aldri har fått en ørefik.

Tittelen kan også henspille på at Peters har blitt så populær uten å ha et navn eller ansikt som alle kjenner til.

Peters står på scenen i Oslo Spektrum 26. april.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling