KODEKRIM: Tom Egeland er Norges førende forfatter innen det som ofte kalles kodekrim. Han vakte sensasjon i hele verden da det ble kjent at hans roman «Sirkelens ende» (2001) hadde en intrige som minner mye om «Da Vinci-koden» (2003). Foto: LARS EIVIND BONES
KODEKRIM: Tom Egeland er Norges førende forfatter innen det som ofte kalles kodekrim. Han vakte sensasjon i hele verden da det ble kjent at hans roman «Sirkelens ende» (2001) hadde en intrige som minner mye om «Da Vinci-koden» (2003). Foto: LARS EIVIND BONESVis mer

Forrykende ny thriller fra Tom Egeland

Går løs på det siste av alle mysterier.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

«Lasaruseffekten» er bok nummer sju i Tom Egelands fascinerende serie om arkeologen Bjørn Beltø, en helt som har navn etter to av pseudonymene til forfatterens oldefar, folkelivsskildreren Jon Flatabø.

Beltø er en såkalt albino. Det vil si at han mangler visse pigmenter i hår, hud og øyne. Dette gir ham en særegen framtoning og bidrar til å gjøre Beltø til en slags outsider i tilværelsen.

Takket være sine meritter er han en kjent figur internasjonalt. Han har gjort funn som er de fleste arkeologers våte drøm. Men Egeland gjør ham også interessant ved å la ham være en selvgransker. «Pennen skraper mot papiret. Stille vever jeg mitt spindelvev av minner,» som det står i den første boka, «Sirkelens ende» (2001).

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn