Forsinket åpning av Quart-festivalen

- Et salig kaos, mener Asbjørn Slettemark.

SISTE INNSPURT? I dag åpnet Quartfestivalen. Men Dagbladets utsendte synes det hele bærer litt i siste liten-preg. Bildet ble tatt like før klokka 16 i dag. Foto: Anders Grønneberg/Dagbladet
SISTE INNSPURT? I dag åpnet Quartfestivalen. Men Dagbladets utsendte synes det hele bærer litt i siste liten-preg. Bildet ble tatt like før klokka 16 i dag. Foto: Anders Grønneberg/DagbladetVis mer

||| KRISTIANSAND/OSLO (Dagbladet.no): Quartfestivalen måtte utsette åpningen av festivalområdet i dag, melder Fædrelandsvennen.

- Vi hadde håpet å åpne dørene klokka elleve, men først i to-tiden ble området åpnet, sa presseansvarlig Merethe La Verdi til Dagbladet.no i halv fire-tiden i dag.

- Det ble en del forsinkelser, men nå er vi oppe og går igjen. Første bandet på beach-scenen kom på seint, men det er såpass lang til mellom bandene, at det tar vi igjen da, sa La Verdi, og lovet at resten av artistene skulle gå på scenen i planlagt tid.

Det gjorde de imidlertid ikke. Både Tom Hugo og Chi Wah Wah ble kansellert.

- Jeg hadde ærlig talt ventet noe annet av Quart nå som de skulle være blitt så store, sier perkusjonist Jørn Rud i Chi Wah Wah til Fædrelandsvennen.

- En times rundtur på #quartområdet gir inntrykk av et salig kaos. Forsinkelser, uferdige byggverk og lite folk, twitret programleder Asbjørn Slettemark kvart over tre.

UFERDIG: På Quarten. Foto: Anders Grønneberg.
UFERDIG: På Quarten. Foto: Anders Grønneberg. Vis mer

- Det virker veldig uferdig. De holder fremdeles på å bygge salamanderparkscenen, og er mange lastebiler her ennå. Det hele virker litt hals over hode, og bærer litt i siste liten-preg, sier Dagbladets utsendte Anders Grønneberg.

KOSER SEG: Selv om det er tynt med folk, ser i alle fall de som er der ut til å kose seg. Foto: Anders Grønneberg.
KOSER SEG: Selv om det er tynt med folk, ser i alle fall de som er der ut til å kose seg. Foto: Anders Grønneberg. Vis mer