Forske på glad-drikking?

«FrP er så populistiske at det er helt komisk. Og det funker... så lenge de ikke er i regjering.

Mathias

«Alkohol står for hele 195.000 dødsfall i EU hvert år. De indirekte skadene, for eksempel samfunnsmessige kostnader ved kriminalitet, lyder på det dobbelte. Jeg synes dette taler for seg selv...

Fred13

«Når det gjelder alkohol så ligger veldig mye i bruken. Det kan være veldig skadelig for enkeltpersoner og samfunnet, som du nevner. Men alkohol har også sine positive sider. For eksempel er moderat bruk veldig sunt for hjertet. Forskning på begge sider av saken handler om kunnskap. Holdningen du fremviser, at vi vet så mye om de negative sidene at det ikke er vits å se andre nyanser, er kunnskapsfiendtlig.

JB«Blir Siv Jensen statsminister kommer vi definitivt til å trenge billig alkohol. Jeg kommer i hvert fall ikke til å tørre å være edru særlig lenge av gangen.

Openyoureyes«Nå skal folket ruses ned slik at konsekvensene av frp-politikken ikke merkes så godt. Hvorfor har ingen tenkte på dette før? Vodka to the people! (men du må betale paraceten selv)

Paracet«Fra et vitenskapelig synspunkt er det interessant at alle sider av alkoholen blir belyst. Når staten/norske myndigheter ønsker en forskningsrapport om alkohol, så er det et bestillingsverk der konklusjonen er gitt på forhånd.

Liberty«Det hadde vært mye nyttigere å forske på om FrP har noen positive sider...

lala