Forsøkte å gjemme Star Wars-romskipet med konteinere og plastplater. Til ingen nytte ...

Her ligger Millennium Falcon gjemt.

GJEMT: Folkene bak Star Wars-filmene har prøvd å gjemme det ikoniske romskipet, men til ingen nytte. Foto: Google Maps.
GJEMT: Folkene bak Star Wars-filmene har prøvd å gjemme det ikoniske romskipet, men til ingen nytte. Foto: Google Maps. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fans, og alle andre som har sett de populære Star Wars-filmene, har nok fått med seg det ikoniske romskipet kalt Millennium Falcon.

Romskipet som opprinnelig ble styrt av Harrison Fords Han Solo i 1977, ble sist brukt under innspillingen av «Star Wars Episode VIII: The Last Jedi» som har premiere på norske kinoer 13. desember i år.

Siden har filmsjefene forsøkt å gjemme kjøretøyet med konteinere og plastplater, men det skulle bli forgjeves.

OPPDAGET: Takket være Google Earth har fans klart å finne ut av hvor filmarbeiderne har gjemt romskipet. Foto: Google Maps
OPPDAGET: Takket være Google Earth har fans klart å finne ut av hvor filmarbeiderne har gjemt romskipet. Foto: Google Maps Vis mer

Ivrige fans har nemlig oppdaget romskipet på Google Earth. På kartet kan du se Millennium Falcon omringet av konteinere like ved Barrow Hills Golf Club i Surrey i England.

Millennium Falcon vises flere ganger i den nyeste traileren til «The Last Jedi».

FRA FILMEN: Her er «Millennium Falcon» i den kommende Star Wars-filmen.
FRA FILMEN: Her er «Millennium Falcon» i den kommende Star Wars-filmen. Vis mer

I klippet ser man Luke Skywalker spilt av Mark Hamill tre inn i kontrollrommet sammen med rollefigurene Chewbacca og Porg.

Da den første traileren ble sluppet, var fansen i ekstase, men regissør Rian Johnson skrev på Twitter at de burde unngå å se den. Ikke fordi den var dårlig, men fordi da får man et ubesudlet utgangspunkt når man skal se filmen.

TRAILER: Kapittel åtte av Star Wars-serien har premiere på norsk kino 13. desember. Video: Lucasfilm. Vis mer Vis mer

«The Last Jedi» er oppfølgeren til «The Force Awakens» fra 2015. I rollene møter vi blant andre Adam Driver, Daisy Ridley og Oscar Isaac.

Avdøde Carrie Fisher, som har hatt rollen som prinsesse Leia i flere av filmene, blir også å se i både denne og den neste filmen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer