Først Europa for Unni

Unni Wilhelmsen synes det har vært deilig med et rolig halvår, men nå har hun begynt å vende seg til at ting begynner å skje igjen. Først står Europa for tur etter påske.

- Planen var å starte med USA, men nå blir det først lansering i Tyskland, Belgia, England og andre europeiske land. Omkalfatringer i plateselskapet har forsinket oss, sier Unni. Hun er lei seg for at de hun har jobba med i USA har slutta, men nå gleder hun seg over at tyskerne er klare for henne. Etter påske skal hun på promotionturné, og det er også snakk om en turné med band seinere. Det er debutplata «To Whom It May Concern» som skal lanseres, mens Unni har begynt prosessen med både plate nummer tre og fire i hodet sitt.

- Hvis interessen fra i fjor vedvarer, går dette bra, sier Unni. Hun har likevel et ambivalent forhold til det som skal skje.
- Jeg ser fram til å begynne, men gruer meg også til å starte på nytt igjen - og fortelle ukjente folk hvem Unni Wilhelmsen er. Det føles opprivende. I Norge føler jeg meg på trygg grunn, sier hun.