«Bond 25»

Første bilder av hemmelig Bond-bil

Dagbladet har de første bildene av muskelbilen som skal kjøre over Atlanterhavsveien i «Bond 25».

JAMES BOND: Her er eksklusive videoklipp av Bond-bilen Aston Martin V8 Vantage Series III fra stuntkjøring på en glattkjøringsbane i Møre og Romsdal tirsdag. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MALMEDALEN (Dagbladet): Drønn fra kraftige bilmotorer og hvin fra bildekk bærer gjennom dalføret og oppover fjellsidene i Malmedalen ikke langt fra Molde i Møre og Romsdal. På et glattkjøringsanlegg øver i all hemmelighet «James Bond»-produksjonen, som de neste dagene stenger Atlanterhavsveien for innspilling, på stuntkjøring.

Øvelsen tirsdag er godt voktet, men Dagbladet har tatt de første bildene av flere av bilene som er med i storfilmen «Bond 25».

Store biler av typen Range Rover og Toyota Land Cruiser øver på å kjøre fort og å manøvrere krappe svinger, men en tredje biltype stikker seg ut som hakket mer sjelden. Nemlig en Aston Martin V8 Vantage Series III med registreringsnummer B549 WUU, kjent fra «The Living Daylights» (1987) med Timothy Dalton i rollen som Bond.

Se video av stuntkjøringen øverst i saken. De første bildene av bilene i aksjon på Atlanterhavsveien onsdag formiddag finner du ved å scrolle nedover.

Høyhastighetskjøring

En av stuntøvelsene går ut på at en av to brune Toyotaer kjører først etter og deretter legger seg foran Aston Martin-klassikeren. Etter hvert øver de også på å sladde med begge Rang Rovere i høy hastighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer